Inför: Sverige-Portugal, U-21 EM final

Allmänt
Match: Sverige-Portugal
Typ: Final, U-21 EM
Plats: Eden Stadion, Tjeckien
Tid: Imorgon 30/6 kl 20.45
TV: TV 4
 
Sverige ska spela U-21 EM final mot Portugal. Eftersom vi redan har mött Portugal så har jag skrivit mycket som gäller inför den kommande matchen också. Den rapporten hittar ni här. Om ni vill veta så mycket som möjligt om motståndet så rekommenderar jag alltså att ni läser det som jag redan har skrivit på denna sida.
Förra matchen slutade lagen emellan slutade 1-1 efter att Simon Tibbling gjort målet för Sverige. Deras väg till finalen såg ut så att Portugal vann mot Tyskland med 5-0 och Sverige besegrade Danmark med 4-1. Min analys av matchen hittar ni här.
 

Här är den startelva som jag tycker att vi ska spela med imorgon:

Carlgren

Lindelöf Nilsson --- Milosevic --- Helander --- Augustinsson

Khalili --- Hiljemark --- Lewicki --- Tibbling

Kiese Thelin --- Guidetti

Här är den startelva som det rapporteras om att Håkan väljer:

Carlgren

Lindelöf Nilsson --- Baffo --- Milosevic --- Augustinsson

Khalili --- Hiljemark --- Lewicki --- Tibbling

Kiese Thelin --- Guidetti

 

Avslutningsvis så vill jag plocka ut de tre viktigaste spelarna för Sverige och den spelare som vi ska se upp med.

Leos tre landslagslejon och entt lamag:

Patrik Carlgren:
Målvakten har blandat och gett hittills i mästerskapet och det är nu det är dags för honom att ha en framträdande roll i laget. Ska helst göra en stormatch.
 
Oscar Lewicki:
Har varit ett av mina "förhandslejon" ganska många gånger, och har även levt upp till detta. Det är otroligt viktigt att han fortsätter att storspela och vinna duellerna på mittfältet.
 
John Guidetti:
Han var väldigt bra i semfinalen och har nu chansen att visa att hans snack är befogat och att han är en unik spelare genom att föra sitt lag till ett EM-guld.
 
-------------------------------------------
 
Hela laget:

Det är klart att det finns spelare som är extra farliga men under hela mästerskapet så kommer jag att varna för lagen istället. Det är trots allt ett helt lag som vi möter och på den här nivån så kan alla avgöra matcher.

Det var det för det här inlägget. Jag kommer att lägga upp en analys av finalen på youtube på onsdag. Till dess så ni får gärna kommentera och komma med synpunkter kring allt jag skriver.

/Leo
Ingen har kommenterat än bli den första!