Inför: Rumänien - Sverige, vänskapsmatch

Allmänt
Match: Rumänien - Sverige
Typ: Vänskapsmatch
Plats: Ion Oblemenco-stadion
Tid: Imorgon, tisdag 27/3 kl. 20.45
TV: TV 4
 
Sverige:
Så var det dags för den andra machen denna samling. Kampen på Friends mot Chile slutade med 1-2 förlust och därmed är hemmasviten bruten och självförtoendet lite stukat igen. Analys av förlusten hittar ni här. Man får ta med sig de lärdomarna som man kunde utläsa och gå vidare i kommande matcher. Nu är det de övriga 11 spelarnas tur att få speltid. De möter Rumänien borta och det är bara att hoppas att det dyker upp några glädjeämnen under dem 90 minuterna.
 
 
Detta är den startelva som jag vill se imorgon:
 
Johnsson
Larsson -- Jansson -- Helander  --- Hult
Durmaz -- Hiljemark -- Fransson -- Sema
Guidetti -- Kiese Thelin
 
Det här är den elva som Andersson förmodligen väljer:
 
Johnsson
Larsson -- Jansson -- Helander  --- Hult
Durmaz -- Hiljemark -- Fransson -- Sema
Guidetti -- Kiese Thelin
 
Jag tycker att man ska spela dem andra därför att:
Enligt mig så är det helt rätt att Janne roterar startelvan helt i dessa samlingar och jag har därför ingenting att flika in. Däremot så upprepar jag trots det att Jimmy Durmaz inte förtjänar en plats i truppen längre. 
 
 
 
Rumänien:
Som vanligt så får ni söka er till andra medier om ni vill veta mer om motståndarna.
 
 
 
Avslutningsvis så plockar jag som vanligt ut de tre viktigaste spelarna för Sverige, samt den/det vi ska se upp för.
 
Leos tre landslagslejon och entt lamag:
 
Karl-Johan Johnsson:
Precis som Nordfeldt så har han chansen att åtminstone sticka ut lite grann i den fortsatta kampen kring målvaktsplatserna.
 
Pontus Jansson:
Potus är just nu en het kandidat till att ta Granens plats som mittback och kanske även som ledare, när han lägger av, fram till dess så måste han ta vara på möjligheterna!
 
John Guidetti:
Den folkkära anfallaren kan möjligen bli en joker i sommar, men då måste han först se till så att han är tredjevalet på positionen. Tvåmålskytt imorgon?
 
------------------------------------------
 
Rumänien:
Vårt "reservlag" måste hålla sig på topp ur samtliga aspekter om man ska lyckas charma fansen och få lite stöd medialt för att sedan individuellt sett slåss om att spela i VM.
 
 

Det var det, glöm inte att se på matcherna och följa "Leos Landslagshörna" här på bloggen, facebook och på youtube. I övermorgon så kommer ett nytt avsnitt på youtube. Till dess så ni får gärna kommentera och komma med synpunkter kring allt jag skriver.

/Leo

Ingen har kommenterat än bli den första!