Inför: Sverige - Färöarna, EM-kval

Allmänt
Match: Sverige - Färöarna
Typ: EM-kval
Plats: Friends Arena, Stockholm
Tid: Imorgon, måndag 18/10 kl. 20.45
TV: TV 4
 
Sverige:
Sverige är klara för EM! Det blev seger mot Rumänien och i och med det säkrades platsen! Analys efter den matcher hittar ni här. Starkt jobbat av Jannes gäng såklart. Nu återstår en match i kvalet och med tanke på att det är på Friends mot ett svagt motstånd så förväntar sig nog de allra flesta en uppvisning. 
 
 
Detta är den startelva som jag vill se iimorgon:
 
Nordfeldt
Lustig -- Jansson -- Helander  -- Gagliolo
Kulusevski -- K. Olsson -- Svanberg -- Tankovic
Guidetti -- Andersson
 
Det här är den elva som Andersson förmodligen väljer:
 
Nordfeldt
Lustig -- Jansson -- Danielson  -- Gagliolo
Kulusevski -- K. Olsson -- Svanberg -- Tankovic
Isak -- Andersson
 
Jag tycker att man ska spela dem andra därför att:
 
Filip Helander VS Marcus Danielson:
Jag förstod inte riktigt varför Janne plötsligt valde att sätta in helt nya Danielson i elvan mot Malta, istället för hans tidigare givna "fjärdeval" Helander, Visst, han var allsvenskans bästa mittback och vann sedan Allsvenskan, men det sänder onekligen konstiga signaler till Filip (som även han visat mycket fin form i Glasgow).
 
John Guidetti VS Alexander Isak:
Jag har alltid gillat John och det här hade varit en bra match att sätta in lite självförtroende i honom. 45 min delat mellan honom och Isak hade varit mitt förslag.
 
 
 
Färöarna:
Som vanligt så hänvisar jag till andra medier om ni vill veta mer om motståndet.
 
 
 
"Avslutningsvis så plockar jag som vanligt ut de tre viktigaste spelarna för Sverige, samt den/det vi ska se upp för." Det brukar jag skriva. Nu blir det lite annorlunda...
 
Leos landslagslejon och en lama:
 
Offensiven:
Hur man än väljer att ställa upp så är det helt klart upp till spelarna på mitten och framåt att skapa denna fest som de svenska fansen förtjänar att se!
 
----------------------
 
Jannes tråkiga taktik:
Vår kära förbundskapten fixar resultat, den saken är klar. Att sätta in Gustav Svensson i 60:e är dock ett drag som vi inte vill se imorgon!
 
 

Det var det, glöm inte att se på matchen och följa "Leos Landslagshörna" här på bloggen, facebook och på youtube. I övermorgon så kommer en analys på youtube. Till dess så ni får gärna kommentera och komma med synpunkter kring allt jag skriver.

/Leo

Kommentera inlägget här: